flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінницькому апеляційному суді відбулися збори з нагоди Дня працівників суду

18 грудня 2023, 17:29

Уже другий рік поспіль ми не вимірюємо ефективність роботи суду кількістю ухвалених та скасованих рішень, а просто радіємо, що ухвалюємо «ІМЕНЕМ УКРАЇНИ». Ми не порівнюємо кількість нерозглянутих справ, а тішимося, що зберегли справи колег із Миколаєва та Харкова. Про це 15 грудня, зокрема, сказав голова Вінницького апеляційного суду Сергій Медвецький на урочистих зборах, приурочених Дню працівників суду.

«Незважаючи на суцільну дискредитацію судової влади, ми не втратили асоціацію з людиноорієнтованістю.  Ми – впізнавані, ми маємо довіру і конструктивну репутацію. Війна не відібрала у нас наші цінності та не змінила вектори розвитку», – наголосив очільник установи. 

Також він повідомив, що за проєкти, які живуть в суді, а не на папері цього року Вінницький апеляційний суд удруге отримав дві відзнаки Європейського Союзу “Право-Justice».

Сергій Медвецький подякував колегам за роботу та вручив відзнаки Верховного Суду, Державної судової адміністрації України, Вищої ради правосуддя, Ради суддів України,  Вінницької міської ради і Вінницького апеляційного суду. За активне ж сприяння розвитку волонтерського сервісу в суді, надання допомоги відвідувачам, ініціативність, взаємодію з працівниками установи та з нагоди Дня працівників суду Подякою Вінницького апеляційного суду нагородили другокурсницю факультету економіки, менеджменту та права Вінницького торговельно-економічного інституту Анну Сербову.

З вітальними словами до суддів та працівників апарату ВАС звернулися заступник голови установи Ігор Стадник і керівниця апарату Наталя Король. За сумлінну багаторічну роботу колектив суду подякував судді Ванді Дедик, яку напередодні професійного свята Вища рада правосуддя звільнила у відставку.

«Ми не маємо права називати цей рік важким, тому що ми підготувалися, згуртувалися і навіть звикли.  Сила нашої команди – у вдалому поєднанні навичок, перспектив і підходів. Робота в такому колективі підвищує мотивацію, спільну відповідальність і надихає,», – підкреслив голова суду Сергій Медвецький.  

Пресслужба Вінницького апеляційного суду