flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Службі судової охорони – 5 років

04 квітня 2024, 11:24

Рівно 5 років тому розпочала свою діяльність Служба судової охорони. Вінницький апеляційний суд вона взяла під охорону 18 листопада 2019-го. Відтоді і працівники установи, і її відвідувачі почуваються в повній безпеці, бо їх оберігають уважні, безстрашні, сильні духом і тілом судові охоронники та охоронниці. До речі, за два минулих роки вони завадили пронесенню до ВАС ледь не пів сотні ножів, більше 20 газових балончиків і стількох же пристроїв для відстрілу гумових куль. За цей час не допустили до апеляційного суду більше 120 відвідувачів, а дозволили пройти майже 17 з половиною тисячам.

Тож дякуємо вам, шановні колеги, за самовіддану працю і вітаємо з п’ятиліттям створення Служби судової охорони! Зичимо міцного здоров’я, наснаги, оптимізму, професійних успіхів, спокою і миру!

 

              З повагою і вдячністю за співпрацю

              Голова суду

                                                                                                  Сергій МЕДВЕЦЬКИЙ та увесь колектив установи

P.S. А невеличкий фрагмент робочого дня працівників ССО покажемо вам у відео і розкажемо про певний алгоритм дій у ВАС. Використана у ролику музика: Discover (музикант: Ikson, Ліцензия: https://ikson.com/track/21/discover)