flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівниця апарату ВАС виступила на міжнародній конференції про судову комунікацію

24 липня 2024, 13:47

Керівниця апарату ВАС Наталя Король узяла участь у міжнародній конференції, що відбулася днями у Львові. Захід приурочили комунікації судової влади.

Як очільниця Всеукраїнської асоціації працівників судів посадовиця розповіла про роль представників апарату суду в «єдиному голосі» судової влади. За її словами, перший із дев’яти напрямів діяльності громадської організації – це створення умов для ефективної комунікації працівників судів та судової гілки влади. Про це йдеться і в презентованому на конференції посібнику із питань судової комунікації, до створення якого долучилася і ГО «ВАПС»: «Важливу роль відіграють НУО, такі як Всеукраїнська асоціація працівників судів, яка виступає фасилітатором внутрішньої комунікації між працівниками системи».

Завантажити посібник можна за лінком: https://tinyurl.com/4km57tdn

Що стосується результатів взаємодії Вінницького апеляційного суду зі ЗМІ, то майже за шість років діяльності установи про неї вийшло майже 2000 журналістських матеріалів. Наша особлива гордість – фейсбук-проєкт «Без мантії», який ми запровадили восени 2018-го. Як одну з кращих комунікаційних ініціатив судів його описано у посібнику «Суд взаємодіє» (https://tinyurl.com/bddrr7cn).

 

Пресслужба Вінницького апеляційного суду