flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще один районний суд на Вінниччині відновив свою діяльність

11 серпня 2020, 15:43

Після майже дворічної перерви Оратівський районний суд на Вінниччині знову розглядає справи: суддею туди призначено Сергія Климчука.

Сьогодні з цієї нагоди в установі відбулася урочиста нарада. Побував на ній і голова Вінницького апеляційного суду Сергій Медвецький. Він привітав колег з довгоочікуваною подією та побажав їм легкої натхненної злагодженої праці, мудрості, витривалості і людської вдячності.

Крім очільника ВАС, у заході взяли участь начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Вінницькій області Василь Білик, голова Сьомого апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин, голова Вінницького окружного адміністративного суду Олександр Вільчинський. Вітали оратівських колег і голова Погребищенського районного суду Антон Бойко та голова Іллінецького районного суду Олександр Олексієнко. До речі, у цих двох установах – теж нові судді: Сергій Сич і Дмитро Балтак. Тож на урочистостях поздоровлення приймали і вони.

Як повідомили у пресслужбі Оратівського районного суду, установа не здійснювала правосуддя з 1 серпня 2018 року через звільнення єдиного судді. Нині там за штатом – троє служителів Феміди, але справи й матеріали розглядає лише новопризначений Сергій Климчук. Щодо Олександра Слісарчука ще триває кваліфікаційне оцінювання, а одна посада – вакантна.

Фото: пресслужба Оратівського районного суду

 Пресслужба Вінницького апеляційного суду